Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

BriseBois o odchode Stamkosa: Fanúšikovia sú sklamaní, ja som sklamaný


Steven Stamkos (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

Generálny manažér tímu Tampa Bay Lightning Julien BriseBois vie, že je v meste viac ako pár nahnevaných ľudí po odchode dlhoročného kapitána Stevena Stamkosa.

„Viem, že je sklamaním, že som nebol schopný dohodnúť sa so Stevenom Stamkosom na podmienkach kontraktu, ktorý by ho udržal v organizácii,“ povedal BriseBois pre Bally Sports.

„Viem, že fanúšikovia sú sklamaní, viem, že Steven je sklamaný, a sklamaný som aj ja.“

Lightning si vytvorili dostatok priestoru pod platovým stropom počas druhého dňa draftu, keď vymenili Michaeila Sergačova a Tannera Jeannota. Avšak, väčšina zo vzniknutého priestoru išla na zmluvu Jakea Guentzela, ktorý podpísal sedemročnú zmluvu s cap-hitom 9 miliónov amerických dolárov. Stamkos medzitým podpísal štvorročnú zmluvu s cap-hitom 8 miliónov amerických dolárov s Nashvillom.

„Tak ako každý, aj ja som chcel, aby Stammer zostal v Tampe a ukončil jeho kariéru s Lightning, ale, ako u každého hráča, aj tu boli limity. Mali sme limit na to, čo môžeme pre neho vyhradiť, pokiaľ ide o miesto v platovom rozpočte,“ skonštatoval BriseBois.

„Stammer bol úprimný vo všetkých svojich vyhláseniach, že chce zostať v Tampe. Zároveň sa však počas celého procesu stalo zrejmým, že tiež mal finančné očakávania, ktoré očakával, že naplníme, a nakoniec som cítil, že ak by sme s tým súhlasili, aby sme sa dohodli, nevložilo by nás to do najlepšej pozície na to, aby sme v budúcnosti zabojovali o titul.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Import draft v CHL: Kluby si vybrali deväť SlovákovSlafkovského zmluva dávala zmysel ako jediná. Stávka na neho je relatívne bezpečná, verí expert Studenič priznáva: Dostal som ponuky aj z NHL. Prečo ich neakceptoval? Ktorý tím vás prekvapil najpozitívnejšie? Najviac sklamal tím so SlovákomTarasenko si už našiel nový domov: Smeruje do slávneho tímuSyn bývalého hráča NHL sa rozhodol: Vráti sa späť na univerzitu? Seattle si doplnil trénerský zbor. Prepisuje históriu! Detroit vymenil známeho útočníka do Anaheimu za brankáraOttawa vymenila ruského útočníka za českého Utah podpísal zmluvu s druhým SlovákomPanthers podpísali novú šesťročnú zmluvu s Fínom. Dostali sa cez strop Najlepší zo zvyšku: Voľným hráčom kraľuje ruská hviezda s dvoma Stanleyho pohármi Dvorský ohuruje v rozvojovom kempe, cieľ pred hlavným má jasný: Nie som výnimkou, tvrdí Celebrini má za sebou premiéru v drese Sharks. Rozhodnutie sa blíži, tvrdí Slafkovský ešte neoslavoval: Nebolo to o peniazoch, najdôležitejšie je niečo iné Blues podpísali novú lukratívnu zmluvu s hviezdnym Rusom, cez výmenu získali ČechaNHL zverejnila rozpis sezóny 2024/25: Začne v Prahe, toto sú najdôležitejšie dni Kraken vymenili dvojnásobného šampióna do AnaheimuBlues poskytnú šancu hrať bratom spolu: Jedného si upísali, druhého získali výmenou Dvaja hráči podpísali vstupné zmluvy. Aj Čech z prvého kola draftu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies