Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Neprehliadnite: Dnes o 18:00 sa v NHL otvorí trh s voľnými hráčmi. Budeme pri tom.

Slováci v NHL

Tímy robili rozhodnutia: Skvelé správy pre Regendu a Kelemena. Ako je na tom tretí Slovák?


Pavol Regenda, Miloš Kelemen (foto: X/Anaheim Ducks, Kelsey Grant/Arizona Coyotes)

Tímy NHL rozdávali potenciálnym obmedzeným voľným hráčom kvalifikačné ponuky. Toto rozhodnutie sa týkalo aj trojice slovenských útočníkov.

Očakávania sa potvrdili u Pavla Regendu z Anaheimu a Miloša Kelemena z Utahu, ktorým tímy predložili kvalifikačné zmluvy.

V prípade Maxima Čajkoviča z Pittsburghu generálny manažér Kyle Dubas nič nespomenul a podľa Setha Rorabaugha z Trib Live sa predpokladá, že kvalifikačnú ponuku nedostal a stane sa z neho neobmedzený voľný hráč.

Tímy mali čas na predloženie kvalifikačných ponúk do nedele (do piatej popoludní východného času). Na hráčov, ktorým ich predložili, si udržali práva. Z tých, ktorí ich nedostali, sa stanú v pondelok neobmedzení voľní hráči.

Medzi najzvučnejšie mená, ktoré ponuku nedostali, patria aj Barrett Hayton z Utahu, Nils Lundkvist a Sam Steel z Dallasu, Erik Brannstrom z Ottawy, Jake Bean a Alex Nylander z Columbusu, Jacob bryson z Buffala, Dillon Dube z Calgary, Blake Lizotte z Los Angeles, Michael McLeod z New Jersey, Carter Hart z Phladelphie, Pierre-Olivier Joseph z Pittsburghu, Kailer Yamamoto zo Seattlu, Filip Zadina a Calen Addison zo San Jose, Noah Gregor z Toronta či Akira Schmid z Vegas.

Regenda má za sebou dvojročnú dvojcestnú zmluvu s cap-hitom 855 000 amerických dolárov, čoskoro dvadsaťpäťročný Kelemen dvojročnú dvojcestnú zmluvu s cap-hitom 817 500 amerických dolárov a dvadsaťtriročný Čajkovič trojročnú nováčikovskú zmluvu s cap-hitom 850 833 amerických dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies