Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Je to definitívne: Stamkos opustil Tampu! Stretne sa s Marchessaultom


Steven Stamkos (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

Éra Stevena Stamkosa v Tampe v pondelok definitívne skončila. Niekdajší kapitán Lightning podpísal ako neobmedzený voľný hráč zmluvu s tímom Nashville Predators. Stretne sa v ňom s ďalšou veľkou rybou tohtoročného trhu.


Stamkos podpísal s Predators štvorročný kontrakt, ktorý mu vynesie 8 miliónov amerických dolárov ročne.

Okrem neho podpísal zmluvu s Nashvillom aj útočník Jonathan Marchessault, ktorý opúšťa Vegas. Dohodol sa na päťročnej zmluve s priemernou ročnou hodnotou 5,5 milióna amerických dolárov.

Predators ulovili veľkú rybu aj do obrany, keď sa dohodli na sedemročnej zmluve v celkovej hodnote 49 miliónov amerických dolárov s Bradym Skjeiom.

Článok pokračuje pod reklamou

Stamkos strávil celých 16 sezón v NHL v Tampe, ktorá ho draftovala z prvého miesta v roku 2008. Tímu pomohol aj k Stanleyho pohárom v rokoch 2020 a 2021. Dvojnásobný držiteľ Trofeje Mauricea Richarda je klubovým rekordérom s 1082 odohranými zápasmi, 555 gólmi a 1137 bodmi.

Marchessault pôsobil vo Vegas od inauguračnej sezóny tímu v NHL po tom, čo si ho Golden Knights osvojili na expanznom drafte od Floridy. Víťaz Trofeje Conna Smythea z roku 2023 je historickým lídrom tímu so 192 gólmi, 225 asistenciami, 417 bodmi, 32 víťaznými gólmi a 514 odohranými zápasmi.

Skjei bude pôsobiť vo svojom treťom tímy v kariére po NY Rangers a Caroline, v ktorej hrával od sezóny 2019/20. V poslednom ročníku vyprodukoval 13 gólov a 34 asistencií v 80 stretnutiach. V 11 dueloch play-off pridal gól a osem asistencií.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Utah podpísal zmluvu s druhým SlovákomPanthers podpísali novú šesťročnú zmluvu s Fínom. Dostali sa cez strop Najlepší zo zvyšku: Voľným hráčom kraľuje ruská hviezda s dvoma Stanleyho pohármi Dvorský ohuruje v rozvojovom kempe, cieľ pred hlavným má jasný: Nie som výnimkou, tvrdí Celebrini má za sebou premiéru v drese Sharks. Rozhodnutie sa blíži, tvrdí Slafkovský ešte neoslavoval: Nebolo to o peniazoch, najdôležitejšie je niečo iné Blues podpísali novú lukratívnu zmluvu s hviezdnym Rusom, cez výmenu získali ČechaNHL zverejnila rozpis sezóny 2024/25: Začne v Prahe, toto sú najdôležitejšie dni Kraken vymenili dvojnásobného šampióna do AnaheimuBlues poskytnú šancu hrať bratom spolu: Jedného si upísali, druhého získali výmenou Dvaja hráči podpísali vstupné zmluvy. Aj Čech z prvého kola draftu Tatar sa vracia do klubu, kde už hral! Zahrá si s krajanom90 % fanúšikov verilo, že Slafkovský podpíše zmluvu v lete. Koľkí trafili dlhodobú?Lightning predĺžili zmluvu so svojou veľkou hviezdou Kto sú víťazi a porazení prvého dňa otvoreného trhu s voľnými hráčmi? BriseBois o odchode Stamkosa: Fanúšikovia sú sklamaní, ja som sklamanýAko je štruktúrovaný život meniaci kontrakt Slafkovského? Hughes odhalil detaily rokovaní NHL zvažuje posunutie sezóny, kratšiu prípravu i viac súťažných duelov Joel Quenneville dostal zelenú od NHL! A nie len on Rangers urobili výmenu s Penguins. Získali známeho útočníka Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies