Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Devils si upísali 12 hráčov

Jozef Struhár  
23.08.2011

NEWARK, NJ – Tím New Jersey Devils podpísal v pondelok zmluvy s celkovo dvanástimi hráčmi, ktorých podmienky generálny manažér Lou Lamoriellu nešpecifikoval. Väčšina z hráčov bude hrať v nižšej lige.

Medzi dvanástkou hráčov sú brankár Maxime Clemont, obranca Peter Harrold a desať útočníkov – Stephane Veilleux, Matt Anderson, Bryan Haczyk, Brad Mills, Nathan Perkovich, Tim Sestito,Myles Stoesz, Joseph Whitney, Chad Wiseman a Steve Zalewski.

V minulej sezóne si dres Devils obliekli len Sestilo a Mills. Sestilo zaznamenal dve asistencie v 36 dueloch, Mills jeden gól v štyroch stretnutiach. Najviac skúsenosti z NHL má Veilleux, ktorý odohral 438 zápasov v dresoch Minnesoty a Tampy Bay. Zaznamenal v nich 46 gólov a 53 asistencií.

Brankár Clemont bol draftovaný tímom vlani v šiestom kole. Devätnásťročný Montrealčan odchytal v posledných štyroch ročníkoch 185 zápasov za Gatineau v QMJHL. Zaznamenal v nich bilanciu 90-60-11. Dvadsaťosemročný Harrold strávil posledných päť sezón v Los Angeles. V 164 dueloch strelil osem gólov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies