Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Josefson mimo hry 3-4 mesiace

NEWARK – Útočník New Jersey Devils Jacob Josefson utrpel v prvej tretine piatkového stretnutia proti San Jose Sharks (3:4 PP) zlomeninu pravej kľúčnej kosti a svojmu tímu bude chýbať neurčitú dobu.

Dvadsaťročný center sa zranil, keď sa na konci prvej tretiny rútil sám v presilovej hre na Anttiho Niemiho, gólmana hostí. Po prihrávke spoluhráčovi a následnom súboji s obrancom San Jose sa už nedokázal vyhnúť mantinelu a vo veľkej rýchlosti doň narazil.

„Zranenia sú veľmi bolestivé, no každý hráč sa s nimi stretáva. Niekoho zranenie môže byť pre iného hráča šancou, takže to je len otázkou organizácie tímu. Máme tu takých hráčov, ktorí to dokážu,“ povedal po tréner Devils Pete DeBoer.

Mladý Švéd odohral v tejto sezóne päť zápasov, v ktorých získal jednu asistenciu. Vlani nastúpil v prvom tíme Devils na 28 duelov, v ktorých zaznamenal tri góly a sedem asistencií.

AKTUALIZOVANÉ (23. októbra 2011): Josefson podstúpil v sobotu v skorých ranných hodinách operáciu ramena a New Jersey bude chýbať tri až štyri mesiace.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies