Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Anaheim a New Jersey si vymenili štvoricu hráčov

Tímy Anaheim Ducks a New Jersey Devils sa v pondelok dohodli na zrealizovaní výmeny, ktorá sa týkala štvorice hráčov a jednej draftovej voľby. Kurtis Foster a Timo Pielmaier putujú na východ USA, kým do Kalifornie mieria Rod Pelley, Mark Fraser a voľba v siedmom kole najbližšieho draftu.

Tridsaťročný Foster strelil jeden gól a pridal jednu asistenciu v deviatich zápasoch, ktoré v tejto sezóne za Ducks odohral. Kanadský obranca už v NHL odohral 340 zápasov, v ktorých nazbieral 38 gólov a 105 asistencií. Pôsobil aj v Atlante, Minnesote, Tampe a Edmontone.

Dvadsaťdvaročný Pielmeier je nemecký brankár, ktorý v tomto ročníku odchytal svojich prvých 40 minút v NHL. Draftovaný bol v roku 2007, kedy si ho San Jose vybralo v treťom kole z celkového 83. miesta.

Dvadsaťsedemročný Pelley odohral v tomto ročníku sedem zápasov bez bodu. Kanadský útočník pôsobil doteraz len v New Jersey. V 211 dueloch zaznamenal 26 bodov za sedem gólov a 19 asistencií.

Aj dvadsaťpäťročný Fraser pôsobil doteraz len v drese Devils. Kanadský obranca zasiahol do 98 duelov, v ktorých strelil tri góly a pridal päť asistencií. V tejto sezóne odohral štyri stretnutia bez zápisu do bodovania.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies