Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Draft 2024 1. SJS 2. CHI 3. ANA 4. CBJ 5. MTL Top nádeje draftu
- - - - -

Správy z NHL

Bobrovskij v nedeľu netrénoval. Vráti sa do zostavy známy veterán?


Sergej Bobrovskij (foto: X/Florida Panthers)

Tím Florida Panthers absolvoval posledný tréning sezóny bez brankárskej jednotky Sergeja Bobrovského, ktorý nebol k dispozícii ani novinárom.

Hlavný tréner Paul Maurice povedal, že Bobrovskij bude pripravený na to, aby štartoval v siedmom zápase finálovej série proti Edmontonu, ktorý sa odohrá v pondelok v Sunrise.

Tridsaťpäťročný Rus zastavil 82 z prvých 86 striel, ktorým vo finále čelil. Potom však inkasoval päť gólov zo 16 striel a striedal v zápase číslo štyri, následne inkasoval štyri góly z 23 striel v zápase číslo päť a tri góly z 19 striel v zápase číslo šesť.

„Jeho posledný zápas sa mi páčil. Myslím si, že podal silný a spoľahlivý výkon,“ poznamenal Maurice.

V šiestom zápase série vypadol zo základnej zostavy skúsený útočník Kyle Okposo, ktorého vo štvrtom útoku nahradil Ryan Lomberg. Pravdepodobne hrať nebude ani v pondelok, ale stále pre neho pôjde o špeciálny duel – len po 18-krát rozhodne o šampiónovi posledný možný zápas. V nedeľu sa význam zápasu pokúsil vysvetliť svojmu osemročnému synovi.

„Vieš, čo som robil, keď som bol v tvojom veku? Bol som na príjazdovej ceste s kolieskovými korčuľami na nohách a predstieral som, že som v zápase číslo 7 finále Stanleyho pohára a povedal som: ‘Aké špeciálne je to, že budeš schopný ísť na taký zápas?’“ hovoril Okposo.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies