Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Neprehliadnite: Dnes o 18:00 sa v NHL otvorí trh s voľnými hráčmi. Budeme pri tom.

Správy z NHL

Utah podpísal nové zmluvy s dvoma obrancami

Tím Utah Hockey Club už má pre budúcu sezónu zaistených štyroch obrancov. Po dvoch výmenách prišlo k podpisom nových zmlúv so Seanom Durzim a Juusom Välimäkim.

Durzi sa dohodol na štvorročnej zmluve s cap-hitom 6 miliónov amerických dolárov, ktorá zahŕňa aj klauzulu o nevymeniteľnosti obmedzenú na 10 tímov s platnosťou od roku 2026. Välimäki podpísal dvojročnú zmluvu s cap-hitom 2 milióny amerických dolárov.

Durzi v poslednej sezóne odohral za Coyotes 76 zápasov, v ktorých si vytvoril osobné maximum so 41 bodmi (9+32). V priemere hrával 22 minút a 43 sekúnd na zápas, s čím viedol Arizonu. Väčšinu sezóny odohral v páre s J.J Moserom, ktorý bol vymenený do Tampy za Michaila Sergačova.

Välimäki zaznamenal dva góly a 15 asistencií v 68 stretnutiach minulej sezóny. Tím viedol s 12 plusovými bodmi a predviedol aj 90 blokov.

Utah získal okrem Sergačova cez víkend aj Johna Marina z New Jersey.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies