Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Neprehliadnite: Dnes o 18:00 sa v NHL otvorí trh s voľnými hráčmi. Budeme pri tom.

Správy z NHL

Sharks predĺžili spoluprácu s dvoma útočníkmi


Luke Kunin (foto: Instagram/San Jose Sharks)

Tím San Jose Sharks v nedeľu podpísal nové zmluvy s dvoma útočníkmi – jednoročnú v hodnote 2,75 milióna amerických dolárov s Lukeom Kuninom a jednoročnú dvojcestnú s minimálnou hodnotou na úrovni NHL (775 000 USD) s Justinom Baileym.

Kunin, ktorý sa mohol stať obmedzeným voľným hráčom, zaregistroval vo svojej druhej sezóne v San Jose 11 gólov a sedem asistencií v 77 stretnutiach.

Dvadsaťšesťročný Američan, ktorý bol draftovaný Minnesotou v roku 2016 z 15. miesta, odohral v NHL už 359 zápasov so ziskom 124 bodov (62+62). V 14 dueloch play-off pridal štyri góly a asistenciu. Zahral si aj za Wild a Predators.

Bailey odohral vo svojej prvej sezóne v San Jose 59 zápasov, v ktorých zaznamenal päť gólov a deväť asistencií. Ďalších 11 bodov (6+5) nazbieral v 16 stretnutiach nižšej AHL.

Rodák z Buffala má v 29 rokoch skúsenosti zo 141 zápasov NHL, v ktorých strelil 10 gólov a pridal 13 asistencií. Zahral si aj za Canucks, Flyers a Sabres, ktorí ho draftovali v roku 2013 z 52. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies