Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
Neprehliadnite: Dnes o 18:00 sa v NHL otvorí trh s voľnými hráčmi. Budeme pri tom.

Správy z NHL

Záujem mal aj Montreal. Patrick Kane však nebude voľným hráčom!


Patrick Kane (foto: X/Detroit Red Wings)

Hviezdny veterán Patrick Kane nevstúpi v pondelok na trh s voľnými hráčmi. Skúsený útočník sa dohodol na novej jednoročnej zmluve s tímom Detroit Red Wings.

Podľa Elliottea Friedman zo Sportsnet má zmluva hodnotu 4 milióny amerických dolárov a ďalšieho 2,5 milióna amerických dolárov môže hráč získať cez výkonnostné bonusy.

Kane zarobí 1,5 milióna dolárov za odohranie 10 zápasov, 250 000 dolárov za odohranie 60 zápasov, 500 000 dolárov za postup do play-off a 250 000 dolárov za dosiahnutie 60 bodov pri účasti v play-off.

Záujem o jeho služby mali podľa Franka Seravalliho z Daily Faceoff aj Montreal, Rangers, Dallas a Buffalo.

Tridsaťpäťročný Američan debutoval v uplynulej sezóny až 7. decembra, pretože sa zotavoval z operácie bedra. Nakoniec zaznamenal 47 bodov (20+27) v 50 zápasoch v drese Red Wings, ktorým len o chlp ušla účasť v play-off.

Kane odohral v kariére už 1230 zápasov, v ktorých strelil 471 gólov a nazbieral 1284 bodov. V 143 zápasoch play-off pridal 53 gólov a 85 asistencií, pričom so Chicagom získal aj tri Stanleyho pohára. Zahral si aj za Rangers.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies