Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Najlepší zo zvyšku: Voľným hráčom kraľuje ruská hviezda s dvoma Stanleyho pohármi


Vladimir Tarasenko (foto: Instagram/Florida Panthers)

Dva dni po otvorení trhu s voľnými hráčmi máme v NHL stále niekoľko zaujímavých hráčov, ktorí čakajú na novú zmluvu.

Najväčším menom stále k dispozícii je útočník Vladimir Tarasenko, ktorý má v 32. rokoch za sebou zmluvu s cap-hitom 5 miliónov amerických dolárov a minulý týždeň sa s Floridou tešil zo svojho druhého Stanleyho pohára v kariére.

Medzi útočníkmi stoja za pozornosť stále aj Tyler Johnson, James van Riemsdyk, Daniel Sprong, Jack Roslovic, Cal Clutterbuck, Denis Gurianov, Max Pacioretty, Kyle Okposo, Tanner Pearson, Blake Wheeler, Kailer Yamamoto, Jakub Vrána či Filip Zadina.

Medzi top zvyšných neobmedzených voľných hráčov patria aj obrancovia Calen Addison, John Klingberg, Ryan Suter či Justin Schultz. Dostupní sú stále aj Tyson Barrie, Tony DeAngelo, Mark Giordano, Alex Goligoski, Nikita Zajcev, Haydn Fleury, Kevin Shattenkirk či Marc Staal.

Pri pohľade na brankárov veľa zaujímavých mien nevidno. Zaujmú najmä Antti Raanta, Kevin Lankinen či Martin Jones.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies