Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Blues poskytnú šancu hrať bratom spolu: Jedného si upísali, druhého získali výmenou


Mathieu Joseph (foto: Instagram/St. Louis Blues)

Tím St. Louis Blues sa zviditeľnil tým, že dotiahol do svojho mužstva bratskú dvojicu, ktorá dostane šancu zahrať si spolu v nadchádzajúcej sezóne.

„Bluesmani“ v utorok najskôr urobili výmenu, prostredníctvom ktorej získali útočníka Mathieua Josepha a voľbu v treťom kole budúceho draftu za budúce vyrovnanie, ktoré smerovalo do tímu Ottawa Senators.

Neskôr tím oznámil, že podpísal jednoročnú zmluvu v hodnote 950 000 amerických dolárov s obrancom Pierre-Olivierom Josephom, ktorý bol neobmedzeným voľným hráčom.

Mathieu odohral v minulej sezóne 72 zápasov so ziskom 35 bodov (11+24) a v 27 rokoch má skúsenosti z 360 zápasov NHL, v ktorých zaznamenal 55 gólov a 135 bodov. V 10 dueloch play-off pridal dve asistencie. Hrával aj za Tampu Bay, ktorá ho draftovala v roku 2015 zo 120. miesta.

Pierre-Olivier bol draftovaný Arizonou o dva roky neskôr už z 23. miesta a v NHL odohral 147 zápasov so ziskom 37 bodov (8+29). Všetky odohral za Pittsburgh, v drese ktorého vlani zaznamenal 11 bodov (2+9) v 52 dueloch. Dvadsaťpäťročný rodák z Lavalu odohral aj dva zápasy v AHL so ziskom asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies