Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

NHL zverejnila rozpis sezóny 2024/25: Začne v Prahe, toto sú najdôležitejšie dni

Kanadsko-americká NHL v utorok zverejnila rozpis nadchádzajúce sezóny 2024/25, v ktorej sa po prvýkrát budú hrať súťažné zápasy v Ohiu. Otvorenie sezóny sa ešte predtým absolvuje v Českej republike.

Ročník odštartuje 4. októbra zápasom medzi Buffalom a New Jersey, ktorý sa v rámci Globálnej série odohrá v pražskej O2 Aréne. Oba tímy sa znova stretnú o deň neskôr a o štyri dni neskôr sa začne hrať aj v Severnej Amerike.

V ôsmy októbrový deň si vyvesí Florida majstrovský banner pred zápasom proti Bostonu a pozornosť bude smerovať aj do Salt Lake City, kde bude Utah hostiť Chicago.

Všetkých 32 tímov bude v akcii 22. októbra, o šesť dní neskôr zažijeme návrat Stevena Stamkosa do Tampy. Prvé dva novembrové dni budú patriť zápasom Floridy s Dallasom vo fínskom Tampere.

Článok pokračuje pod reklamou

Repríza finále nás bude čakať 16. decembra, kedy Edmonton hostí Panthers. Odveta bude 27. februára.

Winter Classic v Chicagu, kde sa Blackhawks stretnú s Blues, sa tentoraz uskutoční už 31. decembra. Zápas zo Štadiónovej série medzi Columbusom a Detroitom sa odohrá 1. marca.

Sezónu čaká aj prestávke pre Turnaj štyroch krajín, ku ktorej dôjde 10. až 21. februára. Základná časť vyvrcholí 17. apríla siedmimi zápasmi, ktoré tvoria výhradne tímy z Východnej konferencie a ktoré začínajú v rovnaký čas.

Rozpis sezóny 2024/25:
Október 2024
November 2024
December 2024
Január 2025
Február 2025
Marec 2025
Apríl 2025

Pozn.: Rozpis pre konkrétne tímy nájdete v sekcii Tímy NHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies