Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Stane sa Hitchcock novým trénerom Devils?

NEWARK, NJ – Generálny manažér New Jersey Lou Lamoriello podľa denníka New York Post našiel budúceho hlavného trénera Devils, ktorým by sa od nasledujúcej sezóny mal stať skúsený Ken Hitchcock.

Hitchcock, ktorý naposledy v NHL viedol Columbus Blue Jackets, je momentálne trénerom tímu Kanady na majstrovstvách sveta. Päťdesiatdeväťročný rodák z Edmontonu vyhral v roku 1999 Stanley Cup s Dallasom Stars, s ktorým o rok neskôr vo finále podľahol práve New Jersey.

Hitchcock začal svoju trénersku kariéru ako asistent trénera Philadelphie Flyers na začiatku 90. rokov minulého storočia. Potom sa stal hlavným trénerom tímu IHL v Kalamazoo a počas ročníka 1995/96 sa postavil na lavičku Dallasu Stars. Neskôr viedol Flyers a Blue Jackets.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies