Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Parise zostane diablom do konca sezóny

NEWARK, NJ – Tím New Jersey Devils potvrdil, že jeho kapitán Zach Parise nebude vymenený pred pondelkovou uzávierkou prestupového obdobia.

„Nebolo to pre nás rozptýlením, pretože náš generálny manažér veľmi jasne povedal, že to nie je žiadna záležitosť, že nikam jednoducho nepôjde. To okamžite ukončilo všetky rozptýlenia,“ povedal tréner Peter DeBoer pre New York Post.

Dvadsaťsedemročný útočník už ukončil jednania s tímom o novej viacročnej zmluve, pretože sa chce sústrediť na dôležitú časť sezóny. Či ich pred 1. júlom ešte obnoví, nie je známe. Tím tak riskuje, že ho v lete stratí na trhu s voľnými hráčmi.

Parise v tomto ročníku odohral 59 zápasov, v ktorých strelil 22 gólov a pridal 29 asistencií. S 51 bodmi je tretím najproduktívnejším hráčom svojho tímu, ktorý je momentálne štvrtý v tabuľke Východnej konferencie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies